Iina Järvi

Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri (KM), erityisopettaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Olen lisäksi kouluttautunut syvärentouttavien äänimaljahoitojen ja ryhmille suunnattujen sointukylpyjen ohjaajaksi.

Ratkaisukeskeisessä  lyhytterapiassa katse ja ajatukset suunnataan tulevaisuuteen ja asiakkaan voimavarojen löytymiseen. Siinä keskitytään yksilön vahvuuksiin ja niiden hyödyntämiseen erilaisissa elämäntilanteissa. Ratkaisukeskeisyydessä painotetaan myönteisyyttä, luovuutta ja huumoria elämän haasteita ratkaistaessa.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia sopii kaikenikäisille; lapsille, nuorille ja aikuisille ja se voi olla yksilö-, pari- tai ryhmämuotoista. Ratkaisukeskeinen työskentelytapa sopii erityisen hyvin myös perheterapiaan.

Äänimaljahoito ja sointukylpy ovat kokonaisvaltaisesti rentouttavia hoitomuotoja. Rentouttava vaikutus johtuu siitä, että harmoniset äänet aktivoivat parasympaattista hermostoa, joka saa kehon taistele tai pakene -reaktiot tasaantumaan. Kehon kireyksiin hoitava ääni auttaa lihaksia rentouttamalla ja antaa hengitykselle tilaa kulkea vapaammin. Harmonisten äänten kuuntelu vaikuttaa myös aivoaaltojen taajuuksiin, rauhoittaen aivojen toimintaa ja tuoden ne lepotilaan. Äänimaljahoidot sopivat kaikenikäisille aina vauvasta seniori-ikäisiin.Äänimaljahoidon vaikutuksia

- veranpaineen lasku ja sydämen sykkeen hidastuminen

- suolen toiminnan tehostuminen

- hengityksen syveneminen

- rentoutumisen tunteen lisääntyminen

- kivun lievittyminen

- stressihormonitason lasku

- unenlaadun paraneminen

- vireystilan nousu

- lihasjännitysten helpottuminen

- tasapainoisen ja rentoutuneen kehon ja mielen myötä ihmisen voimavarat vahvistuvat ja  keskittymiskyky, oppiminen ja luovuus lisääntyvät

Syöpähoitojen aikana ei saa tulla äänimaljahoitoon eikä sointukylpyyn. Kun syöpä on todettu parantuneeksi voi tulla hoitoon.


Hinnasto

Äänimaljahoidot:

60 min. - 60 €

90 min. - 80 €

3 x sarja  - 150 €

parihoito 90 min. - 100 €

Sointukylpy;

20 € / henkilö

150 € ryhmille 3-8 hlö - suuremmat ryhmät alkaen 250 €