Kristiina Hanhirova

Olen taustaltani toimittaja, käsikirjoittaja ja mediakouluttaja. Takana on tuhansia tunteja suoria lähetyksiä ja haastatteluja. Lukemattomat tarinat ja ihmiskohtalot innostivat kouluttautumaan terapeutiksi sekä lasten ja nuorten erityisohjaajaksi. Tein pari vuotta osa-aikaista työtä erityislasten avustajana, mikä toi uutta näkökulmaa kaikkeen tekemiseeni. Viimeisen vuoden olen työskennellyt ikääntyneiden mielen hyvinvoinnin parissa ja mm. kouluttanut vapaaehtoistyöntekijöitä.

Missioni on auttaa ihmisiä uskomaan itseensä ja hyvään tulevaisuuteen silloinkin, kun kaikki näyttää mustalta. Omien kokemusteni vuoksi sydäntäni lähellä ovat vakavan tai pitkäaikaisen sairauden eteen joutuneet ihmiset ja heidän läheisensä.

Teen edelleen mediavalmennuksia ja esiintymiskoulutuksia sekä yksittäisille henkilöille että yrityksille ja yhteisöille. Tämän päivän työelämä vaatii yhä enemmän viestinnällisiä taitoja sekä työntekijöiltä että esimiehiltä.

Olen kouluttautunut myös eläinavusteiseksi valmentajaksi, joten työssäni minua avustaa tarpeiden ja toiveiden mukaan koirani Zorro. Uskon eläinten ja luonnon parantavaan voimaan. Oman Green Care -terapiani saan siirtolapuutarhastani. Muutoin rentoudun kaikenlaisen kulttuurin parissa.